U bent hier

BySky levert satelliet internet bij de Samsung Hope Relay

In de duinen bij de Samsung Hope Relay

Afgelopen zondag 15 juli jl. was de aftrap van de Samsung Hope Relay op de boulevard van Zandvoort. Naast de aftrap, gepresenteerd door Humberto Tan en voormalig Olympisch kampioenen Dennis van der Geest, Maarten van der Weide en Ellen de Lange, konden ook de bezoekers zich wagen aan de atletiekbaan.

Het leveren op korte termijn van breedband internet in Zandvoort was een uitkomst, omdat het plaatselijke internet niet voldeed aan de eisen van het evenement. Deze aards onafhankelijke internet verbinding verzorgde hier met succes het downloaden van de apps naar de smartphones. Met behulp van de app wordt er bij elke gelopen kilometer door Samsung €1 gedoneerd aan het goede doel KlasseContact.

Samsung wil als wereldwijde partner van de Londen 2012 Olympische Spelen iedereen onderdeel maken van de Spelen. Om het Olympische gevoel in Nederland los te maken, heeft Samsung een estafette opgezet waaraan alle Nederlanders in de aanloop naar en tijdens de Olympische Spelen kunnen meedoen: de Samsung Hope Relay. Meedoen is heel simpel. Iedereen die de Hope Relay app downloadt met zijn smartphone kan direct deelnemen en bijdragen aan het goede doel. De app houdt namelijk bij hoeveel kilometers je wandelt, rent of fietst. Voor elke kilometer die per voet of per fiets wordt afgelegd, maakt Samsung een euro over naar het goede doel KlasseContact.

Samsung was zeer tevreden met de geleverde dienstverlening van BySky.

Samsung Hope Relay aftrap

© BySky B.V. - Leveringsvoorwaarden en Condities