U bent hier

Informatie

 

snel

 

 Snel

 

Door gebruik te maken van de nieuwste beproefde satelliet technologie biedt BySky snel internet rechtstreeks naar uw huis of kantoor. De huidige snelheden zijn vaak hoger dan de ADSL verbindingen, te weten 20Mbit down en 6Mbit up.

iedereen

 

 Voor iedereen

 

BySky biedt high-speed Internet abonnementen al beginnend vanaf € 35,= excl. BTW per maand. Of u het nou nodig heeft voor uzelf, familie of u werk er is een pakket dat bij u past voor een goede prijs. 

overal

 

 Overal

 

De satelliet internet verbindingen zijn over heel Europa beschikbaar met de zelfde snelheid en kwaliteit waar u ook bent. Als u in een buitengebied gevestigd bent is het niet meer nodig om een hoge prijs te betalen voor aansluiting op een netwerk of wachten op beloftes van een hogere snelheid door uw huidige leverancier. Doordat BySky gebruik maakt van satelliet internet is het meteen en overal beschikbaar.

simpel

 

 Simpel, Do-It-Yourself

 

Wilt u in het buitenland of op een andere locatie het systeem zelf installeren dan is dit mogelijk met ons Do-It-Yourself pakket, welke onder andere een training en volledige ondersteuning omvat. Hiermee kunt u zelf met ondersteuning van ons het systeem  uitrichten en in gebruik stellen.

 

© BySky B.V. - Leveringsvoorwaarden en Condities