U bent hier

Hotel kiest satelliet internet om gasten van WiFi te voorzien

Hotel Hofstede Landduin in het mooie Hapert aan de Belgische grens, heeft voor haar gasten een BySky satelliet internet verbinding aan laten leggen. In samen werking met UDS-ict is een compleet intern Wifi netwerk geïnstalleerd. De traditionele internet verbindingen boden geen soelaas op deze prachtige locatie.

Hotel Hofstede LandduinHotel Hofstede Landduin is een nieuw vakantieverblijf met een bijzonder concept.

Zij nodigen u graag uit om te komen logeren in het hotel en boerderijlodges gelegen in Hapert, midden in de prachtige natuur en ambiance van de gastvrije Brabantse Kempen.

Hotel Hofstede Landduin is gevestigd in 2 boerderijen, gebouwd in oude 18e eeuwse stijl maar met alle hedendaagse luxe om u heerlijk te verwennen. Hier kunt u logeren in een boerderij met de luxe van een hotel, genieten van een bijzondere sfeer met alle comfort die uw verblijf compleet inclusief natuurlijk draadloos internet via de BySky Satelliet.

Hofstede Landduin is omringd door natuur en grenst aan natuurgebieden de Pals, de Cartierheide en Landgoed ten Vorsel met prachtige vennen, heidevelden en bossen. Het gebied is uitstekend geschikt voor fiets- en wandeltochten, brengt u uw eigen fiets mee dan kunt u die stallen in onze afsluitbare fietsenstalling.

Hotel Hofstede Landduin

Het gebied de Kempen kenmerkt zich door de karakteristieke dorpen met volop eetgelegenheden en leuke winkels. Daarnaast is Hofstede Landduin op loopafstand van een subtropisch zwembad, bowlingbaan, indoorspeelparadijs, tennisveld compleet met restaurants en winkels. Kortom genoeg te beleven.

Naast de prachtige en natuurrijke omgeving en de karakteristieke dorpen zijn er nog volop andere mogelijkheden voor jong en oud. Zo hoeft u ook bij slecht weer geen zorgen te maken over uw vakantie.

© BySky B.V. - Leveringsvoorwaarden en Condities