U bent hier

EmergIT

Mede gefinancierd door

Waarom EmergIT?

Bedrijven en organisaties zijn in toenemende mate afhankelijk van de ICT infrastructuur. Sterker nog, in vele gevallen is ICT infrastructuur onmisbaar voor het functioneren van een bedrijf of organisatie.

In de huidige maatschappij met een toenemende kans op natuurrampen en zijn terrorisme dreiging is een gegarandeerde IT en telecommunicatie verbinding een levensvoorwaarde.

Daarnaast heeft de toenemende privatisering tot gevolg dat alternatieve, en nood verbindingen (voorheen het terrein van de overheid) zwaar ondergewaardeerd zijn.

BySky, als leverancier van (satelliet) Internet connectiviteit, ontwikkelt op basis van zijn ervaringen met Internet Infrastructuren een Back-up- en noodnet technologie die in crisis situaties autoriteiten en bedrijven een basis communicatie garandeert waardoor bedrijfsvoering en veiligheid gegarandeerd kunnen worden.

BySky

Het bedrijfBySky, een ervaren leverancier en systeemhuis, heeft geleverd aan veel bedrijven en grote instanties.

BySky heeft systemen uitstaan in heel Europa en Afrika.

Doelstelling

De doelstelling van EmergIT is het waarborgen van communicatie onder alle omstandigheden. Dit door verschillende communicatie systemen, zoals satelliet, GPRS, UMTS, HSDPA, WiMAX, Wifi etc als backup/noodverbinding in te zetten.

Kenmerk van EmergIT is dat het systeem ten alle tijde de communicatie in stand houdt en met alle typen verbindingen overweg kan, al of niet met beperkte bandbreedte en daarbij de in noodsituatie vereiste, ingestelde, prioriteiten hanteert.

Voorbeeld toepassing op satelliet

EmergIT

Backup verbindingen

© BySky B.V. - Leveringsvoorwaarden en Condities