U bent hier

Particulieren

De KA-SAT internet dienst van BySky voor particulieren heeft abonnementen vanaf € 35,= excl. BTW per maand. De snelheden gaan tot 22Mbit down en 6Mbit up.

De  schotel wordt standaard geplaatst op een tegelstatief in uw tuin of op een plat dak. Daarnaast bestaat de mogelijk om deze middels een muurbeugel aan uw pand te monteren. De hardware wordt u als complete set aangeboden vanaf €725,= excl. BTW. Inclusief 78 cm schotel, modem, combi LNB/BUC en BySky Router voor monitoring en remote support.

Installatie wordt door BySky in het gehele land uitgevoerd. Voor buitenlandse relaties is er een Do-It-Yourself set verkrijgbaar.

KA-Sat

Abonnement Download Upload Volume
BKAZ 10 22Mbps 6Mbps 10GB
BKAZ 20 22Mbps 6Mbps 20GB
BKAZ 30 22Mbps 6Mbps 30GB
BKAZ 60 22Mbps 6Mbps 60GB
BKAZ 75 22Mbps 6Mbps 75GB
BKAZ 150 22Mbps 6Mbps 150GB

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Installatie voorwaarden

De standaard installatie vindt plaats onder voorwaarde dat er vrij zicht op de satelliet naar het zuiden is, de gebruikte satelliet staat op 9° oost. Ter verduidelijking, de Astra TV satellieten (o.a. Canal Digital) staan op 19.2 oost. Desgevraagd wordt er vooraf op uurbasis een controle ter plaatse uitgevoerd.

Extra volume

Stel dat u een bepaalde periode meer dataverkeer nodig heeft dan maken Volume Boosters het mogelijk om de maximale snelheid te behouden. 

Satelliet gebruik

M.b.t. de latency (vertraging) dient te worden vermeld, dat door de afstand van de satelliet tot de aarde, de latency in het algemeen iets hoger ligt dan bij de aardse verbindingen en varieert vanaf 600 miliseconden. De meeste applicaties hebben daar geen enkele moeite mee. Met slimme satelliet techieken wordt de vertraging voor een groot deel gecompenseerd. Twijfelt u aan de werking van uw applicatie dan kunt u zonder kosten bij ons komen testen.

© BySky B.V. - Leveringsvoorwaarden en Condities