U bent hier

Midden- en grootzakelijke oplossingen

Middels internet via de satelliet is het mogelijk uw bedrijf te voorzien van een internetverbing waarbij de lokale infrastructuur te kort schiet. Als het uw internet verbinding te langzaam is of helemaal niet kan worden opgeleverd dan bent u bij BySky aan het juiste adres voor zowel een vaste als een back-up breedband verbinding.

Voor midden tot grootzakelijk

De hardware bestaat uit een complete set, inclusief BySky Satellite router voor monitoring en extra services. Tevens is er de mogelijkheid om een vast IP nummer te gebruiken.

Installatie wordt door BySky in het gehele land uitgevoerd. Voor buitenlandse relaties is er een Do-It-Yourself set/training verkrijgbaar.

schotelset2

Voor meer informatie kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Installatie voorwaarden

De standaard installatie vindt plaats onder voorwaarde dat er vrij zicht op de satelliet naar het zuiden is, de gebruikte satelliet staat op 9° oost. Ter verduidelijking, de Astra TV satellieten (o.a. Canal Digital) staan op 19.2 oost. Desgevraagd wordt er vooraf op uurbasis een controle ter plaatse uitgevoerd.

Extra volume

Stel dat u een bepaalde periode meer dataverkeer nodig heeft dan maken Volume Boosters het mogelijk om de maximale snelheid te behouden. 

Satelliet gebruik

M.b.t. de latency (vertraging) dient te worden vermeld, dat door de afstand van de satelliet tot de aarde, de latency in het algemeen iets hoger ligt dan bij de aardse verbindingen en varieert vanaf 600 miliseconden. De meeste applicaties hebben daar geen enkele moeite mee. Met slimme satelliet techieken wordt de vertraging voor een groot deel gecompenseerd.

© BySky B.V. - Leveringsvoorwaarden en Condities