U bent hier

Evenementen en tijdelijke verbindingen

U heeft een tijdelijke internet oplossing nodig voor een evenement of in verband met verhuizing, BySKy Satelliet Internet heeft daar een passende oplossing voor. 

BySky in de duinen

Uitgaande van een lokatie in Nederland. (Overige landen op aanvraag) dient u rekening te houden met een Installatie en De-Installatie van de complete Satelliet Schotel unit met modems en routers. Mocht u de unit zelf willen installeren en de-installeren, dan kan dat natuurlijk ook. Wel is dan een ½ dag cursus noodzakelijk. (Er kunnen tot 3 personen aan deze cursus deelnemen.)

Abonnementskosten per periode incl. huur hardware

Standaard worden onze huursystemen geleverd met 30Mbps down en 6Mpbs up, deze zijn per dag, per week langer of op aanvraag langer in te zetten.

Voor meer informatie kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Installatie voorwaarden

De standaard installatie vindt plaats onder voorwaarde dat er vrij zicht op de satelliet naar het zuiden is, de gebruikte satelliet staat op 9° oost. Ter verduidelijking, de Astra TV satellieten (o.a. Canal Digital) staan op 19.2 oost. Desgevraagd wordt er vooraf op uurbasis een controle ter plaatse uitgevoerd.

Extra volume

Stel dat u een bepaalde periode meer dataverkeer nodig heeft dan maken Volume Boosters het mogelijk om de maximale snelheid te behouden. 

Satelliet gebruik

M.b.t. de latency (vertraging) dient te worden vermeld, dat door de afstand van de satelliet tot de aarde, de latency in het algemeen iets hoger ligt dan bij de aardse verbindingen en varieert vanaf 600 miliseconden. De meeste applicaties hebben daar geen enkele moeite mee. Met slimme satelliet techieken wordt de vertraging voor een groot deel gecompenseerd. Twijfelt u aan de werking van uw applicatie dan kunt u zonder kosten bij ons komen testen.

 

© BySky B.V. - Leveringsvoorwaarden en Condities