U bent hier

Kleinzakelijke oplossingen

Middels internet via de satelliet is het mogelijk uw bedrijf te voorzien van een internetverbing waarbij de lokale infrastructuur te kort schiet. Als uw internet verbinding te langzaam is of helemaal niet kan worden opgeleverd dan bent u bij BySky aan het juiste adres voor zowel een vaste als een back-up breedband verbinding.

Voor kleinzakelijk

Complete BySky Satelliet internet hardware sets zijn compleet beschikbaar incl. BySky Router voor monitoring en remote support.:

Installatie wordt door BySky in het gehele land uitgevoerd. Voor buitenlandse locaties is er een Do-It-Yourself set verkrijgbaar.

schotelset2

BySky Internet abonnementen

De abonnementen zijn verkrijgbaar met snelheden van 50Mbit down en 10Mbit up. Tevens is het mogelijk zogeheten Volume Boosters aan te schaffen om uw maandelijkse quota te verhogen of in in geval van nood achter de hand te hebben.

Geen enkel bedrijf wil  voor verassingen komen te staan, daarom hebben we het klein zakelijk abonnement geïntroduceerd.

Een klein zakelijk internet abonnement wordt permanent technisch gemonitord. Indien nodig wordt er remote support geboden en tevens staat een technische helpdesk ter beschikking.

Voor meer informatie kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Installatie voorwaarden

De standaard installatie vindt plaats onder voorwaarde dat er vrij zicht op de satelliet naar het zuiden is, de gebruikte satelliet staat op 9° oost. Ter verduidelijking, de Astra TV satellieten (o.a. Canal Digital) staan op 19.2 oost. Desgevraagd wordt er vooraf op uurbasis een controle ter plaatse uitgevoerd.

Extra volume

Stel dat u een bepaalde periode meer dataverkeer nodig heeft dan maken Volume Boosters het mogelijk om de maximale snelheid te behouden. 

Satelliet gebruik

M.b.t. de latency (vertraging) dient te worden vermeld, dat door de afstand van de satelliet tot de aarde, de latency in het algemeen iets hoger ligt dan bij de aardse verbindingen en varieert vanaf 600 miliseconden. De meeste applicaties hebben daar geen enkele moeite mee. Met slimme satelliet techieken wordt de vertraging voor een groot deel gecompenseerd. Twijfelt u aan de werking van uw applicatie dan kunt u zonder kosten bij ons komen testen.

© BySky B.V. - Leveringsvoorwaarden en Condities