U bent hier

Oplossingen voor permanente nood- en back-upverbindingen

Middels internet via de satelliet wordt uw bedrijf aangesloten op een internetverbinding welke geheel onafhankelijk is van de lokale en landelijke infrastructuur. Bij xDSL, glasvezel, kabel en mobiele datanetwerken hoeft er bij u in de wijk, stad of zelfs provincie maar één storing op te treden om uw internet verbinding te onderbreken. Met satelliet verkleint u complete uitval van uw internet afhankelijke processen tot een minimum.

 

Nood en backup verbindingen

Line Back-up

Door een uitgebreide monitoring van de internet verbindingen wordt bij uitval overgeschakeld naar een backup verbinding via de satelliet. Hierdoor kunnen de belangrijkste internet behoevende onderdelen van uw bedrijf te allen tijde doordraaien.  

Hardware set

Voor meer informatie kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Installatie voorwaarden

De standaard installatie vindt plaats onder voorwaarde dat er vrij zicht op de satelliet naar het zuiden is, de gebruikte satelliet staat op 9° oost. Ter verduidelijking, de Astra TV satellieten (o.a. Canal Digital) staan op 19.2 oost. Desgevraagd wordt er vooraf op uurbasis een controle ter plaatse uitgevoerd.

Extra volume

Stel dat u een bepaalde periode meer dataverkeer nodig heeft dan maken Volume Boosters het mogelijk om de maximale snelheid te behouden. 

Satelliet gebruik

M.b.t. de latency (vertraging) dient te worden vermeld, dat door de afstand van de satelliet tot de aarde, de latency in het algemeen iets hoger ligt dan bij de aardse verbindingen en varieert vanaf 600 miliseconden. De meeste applicaties hebben daar geen enkele moeite mee. Met slimme satelliet techieken wordt de vertraging voor een groot deel gecompenseerd. Twijfelt u aan de werking van uw applicatie dan kunt u zonder kosten bij ons komen testen.

© BySky B.V. - Leveringsvoorwaarden en Condities